2017: EDİS

Neden Değerli? Benim Ol ile başlayarak periyodik olarak önümüze bağımlısı olunacak yeni şarkılar sunduğu, kliplerinden yaptığı işbirliklerine çok güzel işler çıkarıp “başka bir Türkçe Pop mümkün” umudu aşıladığı ve 3 senelik tanışıklığımız sonucu “seküler Türkiye’nin şımarık prensi” haline gelebildiği için çok değerli.

Neyi Değiştirdi? Dans edebilen, hem göze hem kulağa hitap eden Türk popçu açığını kapattı. Sadece 4 single ile, bir albüm çıkarmadan, ne kadar popüler olunabilir gösterdi. Çok Çok’un klibiyle giyiminden klibin düzenlemesine kadar Türkçe pop’un başka sanatçıları taklit etmekten öteye geçip ne kadar kaliteli yapılabileceği konusunda bir umut ışığı oldu. Üstelik twitter’ını kendi kullanıyor oluşuyla sanatçıların dinleyicilerine uzak, soğuk figürler olmadığı bir gerçekliğin mümkün olduğuna inandırdı bizi.

2018’de Ne Alemde? Tarihi henüz belli olmasa da bir albüm geleceğinden emin gibiyiz. Şimdilik hızlıca sağlığına kavuşarak sahnelere geri dönmesini umuyoruz. Bir de bu akşam Bengü ile birlikte Zorlu PSM’de sahne alarak 2017’ye sevenleriyle veda edecek, haberi olmayanlara duyrulur!