Dokunuyorum, dokunuyorum…

Apple, Steve Jobs önderliğinde çıkardığı ürünlerle yalnızca teknoloji dünyasını etkilemedi, milyar dolarlık sektörleri dönüştürerek modern insanın yaşam tarzını belirledi.

Şimdi sıra tüm web deneyiminiz hatta medya algınızda.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1

Neden değerli? : Kızarmış gözlerimizde bir hayal kırıklığıyla baktığımız web deneyimini bambaşka bir boyuta taşıdığı ve geleneksel medyanın dijital çağdaki yerini belirlediği için.

Neyi değiştirdi? : Geleneksel medyanın dijitaldeki makus talihini, hatta yayıncılık dünyasını, hatta tüm dijital ürün üretimini… İnsanlık artık okumuyor mu tartışmaları arasında sorunun insanlıkta değil, içerikte ve onun sunumunda olduğunu kanıtladı. Kulaklıklarınızla müzik mağazaları önünden geçerken hissettiklerinizi, kolunuzda iPad’iniz ile gazete bayileri ve kitapçılar önünde hissetmeniz çok uzak değil

2011’de ne alemde? : Samsung‘un GalaxyTab ile bir milyon satışı aşması sonrası 2011’de piyasaya sürülecek büyük ihtimal kamera destekli ve daha güçlü işlemcili yeni sürümünde daha radikal yenilikler de bekleyebiliriz, özellikle de fiyalandırma konusunda. İşte o zaman devrimin ayak seslerini duymak için kulak kabartmaya gerek kalmaz.