2014: ROBIN WILLIAMS

Neden Değerli? Açıklamak hem çok zor aslında. Robin Williams‘ın bir noktada hayatına dokunmadığı bir insan yoktur diye tahmin ediyoruz. Özellikle çocuklara olan sevgisi ve onlar için çektiği filmler aracılığıyla küçük yaşta çok büyük bir kısmımızın hayatına girmiş ve sevdirmiştir kendini. 63 yıllık hayatı boyunca imza attığı onlarca filmin  hepsi bize bir şeyler öğretmiştir, oynadığı her karakter hayatımıza bir şeyler katmıştır eminim.

http://www.youtube.com/watch?v=X6y2Y9i5Sj0

Neyi Değiştirdi? Sanki hayatımızda hep olacakmış gibi görünen insanların da bir gün bize veda edeceğini gösterdi. Her filmiyle hayatımızı biraz biraz değiştiren bir oyuncuyu artık sadece eski filmleriyle hatırlamak zorunda kalabileceğimiz bir zamanın geleceğini anlamamızı sağladı.

2015’te Ne Alemde?: 2014’ün sonuna yaklaştıkça hâlâ arama motorlarında en çok aranan isimlerden olduğunu görüyoruz, eminiz ki 2015’te de çok konuşulmaya devam edecek. Hatta herkesin böyle bir sevgi ve minnettarlık beslediği biri hakkında sıkça konuşulmayan ve böyle birinin yasını tutmaya devam etmediği bir zaman hayal etmek bile imkansız görünüyor.