2014: SIA
Neden Değerli? Back vokalleriyle, yazdığı sözlerle her sene daha popüler müzisyenlerin işlerine yaptığı katkılar aracılığıyla aslında yıllardır hepimizin hayatındaydı Sia. Fakat ne yazık ki  13 yıllık profesyonel müzik kariyerinden sonra ancak 2010 yılında çıkan “We Are Born” albümüyle ismini biraz duyurdu ve “1000 Forms Of Fear”la çalma listelerimizde kalıcı bir yer edindi. Bambaşka müzik zevklerine sahip insanların ortak noktası oldu, aynı anda hepimizin zevkine hitap etmeyi başardı, bu yüzden değerli.
 .

Neyi Değiştirdi? Müzisyenlerin sadece kulağa değil göze de hitap etmesi gerekir düşüncesini oldukça zayıflattı. Abartılı şovlar yapmadan, başkalarıyla polemiklere girip adını müziği dışında bir şeylerle duyurmaya çalışmadan, sessiz sakin işini yapıp sahnede arkası dönük dursa bile kendini insanlara dinletebileceğini ve sevdirebileceğini gösterdi.
 .
2015’te Ne Alemde? Yakın zamanda Annie filmi için Beck ortak çalışmasıyla çıkardığı soundtrack albümünün bir kısmının yayınlanmasıyla Sia’nın 2015’te de konuşulacağının sinyallerini almıştık. Umarız 2015’te daha çok projeyle, turnelerle karşımıza çıkar ve kendinden daha çok bahsettirir.
 .