SAYGI DURUŞU: WARREN FU

Müzik dinlediğim kadar video klip izlediğimi söyleyemem ama beğendiğim video kliplerin ardından da hep aynı ismin çıkması gibi bir durum oluştu. Onun için size biraz Warren Fu övmek istiyorum.

Öncelikle Warren Fu gündemime nasıl geldi onu bir açıklayayım. Dua Lipa son albümü Future Nostalgia üzerinde oynamaya devam ederken yanına DaBaby’yi de alarak Leviating’e bir video klip çekti. Klibin yönetmeninin Waren Fu olduğunu söylememe gerek yoktur diye düşünüyorum. Klibi izledikten sonra dedim ki bu renkler, bu klibin genel havası çok sevdiğim bir klibe çok benziyor ama önce Dua Lipa klibini izliyoruz.

Şimdi gelelim benzettiğim klibe. Mark Ronson’un çok sevdiğim bir işi olan Bang Bang Bang. Yoğun bir araştırma sonucu(google’a director of bang bang bang mark ronson yazdım. mark ronson yazmayınca başka şeyler çıkıyor.) klibin yönetmenin yine Warren Fu olduğunu öğrendim. Durum böyle olunca bu ismin başka hangi kliplerin arkasında olduğunu merak ettim ama önce Bang Bang Bang izliyoruz.

The Weeknd ve Daft Punk birlikteliği I Feel It Coming;

Daft Punk demişken Lose Yourself to Dance;

Eski dostumuz The Kooks’tan Junk of The Heart(Happy);

1975’in Sincerity is Scary’si;

Paromore’un Rose-Colored Boy’u;

The Killers’tan Runaways;

Bütün portfolyosunu buraya taşımadan önce son olarak Julian Casablancas ile işleriyle video klip akışına bir son vermek istiyorum. Yoksa bütün klipleri tek tek buraya taşımak zorunda kalacağım.

Julian Casablancas ile Daft Punk işbirliği Instant Crush’un arkasında;

Mevlana sözüyle açılan Human Sadness videosunun arkasında;

Bu kez Strokes olarak Under Cover of Darkness kliplerinin arkasında yine Warren Fu.

Warren Fu video kliplerinin üstünden geçtiğimiz güzel bir yazı olduğu kanaatindeyim. Kendisinin sitesini ziyaret etmek isterseniz de buradan devam edebilirsiniz. Müzikle kalın, müziksiz kalmayın efenim ama yine de kulaklıkla uyumayın kulakları çok acıtıyor şerefsizler.